Wie geven er les?

Sensei Karel Gietelink

Sensei Karel IS 7e Dan houder judo, leraar judo, jiu-jitsu en karate, meervoudig kampioen van nederland, 16 jaar bondscoach van de nederlandse damesploeg (1974 – 1990), districtstrainer jeugd noord-holland, ruim 40 jaar leservaring. als iemand je kan leren judoën dan is het wel karel gietelink. de Gemeente amstelveen heeft karel gietelink onderscheiden met de erepenning van de stad amstelveen. deze door wethouder rob ellermeijer uitgereikte penning wordt zelden uitgereikt.

Sensei Patrick de Ridder

Sensei Patrick heeft de ALO opleiding tot sportleraar gevolgd en geeft inmiddels ruim 24 jaar sportles, met name in vechtsporten, waar zijn hart ook ligt. Hij is 2e dan leraar judo (B), 1e dan Jiu Jitsu (Kersebloem systeem), 1e dan Karate Wado Ryu, 2e dan Kyokushinkai, G5 Krav Maga, en 2 jaar leraar FA-SD (Fighting Arts Self defence), met ook ervaring in andere vechtsporten. In 1987 Amsterdams kampioen judo geworden, en tweede van Nederland.

Hij geeft kata lessen op vrijdag en zelfverdediging FA-SD en Krav maga op woensdag. Soms geeft hij ook les in ouder kind judo op zaterdag.

Sensei Michiel Loeber

Sensei Michiel is 2e dan Judoka en 1e dan karate, met lesbevoegdheid Judo leraar A, en geeft sinds 2015 les aan de jeugd judo wedstrijd ploeg van onder de 18 jaar. Hij heeft zijn judo skills geleerd bij Budo Ryu, Boersma, Huffenreuter en Karel Gietelink.

Naast succesvolle trainer van de jeugd judo wedstrijd ploeg van onder de 18 jaar, is hij ook fysiotherapeut. Als geen ander weet hij wat het is om een blessure te hebben en die ook te behandelen. Maar ook hoe je het beste kunt trainen voor een wedstrijd. Regelmatig bezoekt hij (inter)nationale toernooien met zijn team en zijn zeer getalenteerde zoon Inno, waar hij al mee begon te trainen op 3 jarige leeftijd bij ouder-kind judo bij Karel Gietelink Sport. Onder zijn bezielende leiding trainen er meerdere kampioenen. Sommigen zijn al gekwalificeerd voor de EK en NK.

"Judo is een van de meest internationale sporten. Het niveau ligt wereldwijd erg hoog. Om een goede wedstrijd judoka te worden moet je veel tijd steken in het ontwikkelen van een goede techniek, tactiek en kracht. Het trainen voor (inter)nationale wedstrijden is dan ook een weekvullend programma. Resultaten komen vanzelf, maar vragen veel toewijding en doorzettingsvermogen".

Sensei Wiet Dobbelaar

Sensei Wiet is 5e dan in Judo en traditionele jiu jitsu. Hij heeft 8 jaar in de kata commissie gezeten voor judo. Hij geeft Jiu Jitsu les op vrijdag (zie tab voor lestijden).

Sensei Wim Bosma

Sensei Wim is 5e dan karate, met meer dan 20 jaar les ervaring in karate. Hij geeft les op dinsdag in de wadokai stijl (zie voor lestijden de tab boven). Hij is lid van het karate bestuur.

Sensei Gilbert Abath

Sensei Gilbert, is 2e dan Wado Ryu karate en leraar A.

Hij heeft meer dan 42 jaar ervaring in karate en heeft zijn ervaringen opgedaan bij Ludwig Kotzebue, Salvatore Tringali en Alex Brouwer. Hij geeft al meer dan 20 jaar les aan de jeugd. Bij Karel Gietelink Sport geeft hij les op maandag en op woensdag (zie voor actuele lestijden de tab hierboven). Twee van de karate leerlingen hebben de eerste en derde prijs gewonnen op het Nederlandse Kampioenschap van Noord-Holland.

"Met deze sport help ik kinderen weerbaarder en zelfverzekerder te worden. Karate zit niet in de kleur van je band."